Her yerde olduğu gibi Aksu da seçime odaklandı ve sorunlar rafa kaldırıldı. Seçimden sonra başkanlığı ilan edilecek kişi, ilçenin “kurtarıcı” sı olarak görülmeye başlandı bile. Artık kimse şu yapıldı, bu yapılmadı sözünü konuşmak dahi istemiyor. Vatandaş, ümidini, Mart ayı sonunda yapılacak seçimlere bağlamış durumda. Öyle ki, seçimin sonucu ile birlikte Aksu “bahar” yaşamak istiyor. Gazetemizde yer alan “Hayalimdeki Aksu” için görüşlerini aldığımız vatandaşlar, yenilikler ve insana özgü yaşam alanları ne varsa hepsini ilçesine istiyor. 

Aksu’da Partiler neler yapıyor? Meclis üyelerini oluşturma telaşındalar. Kimleri meclis üyesi adayı yapalım? Kim kaç oy getirir? Onun telaşındalar. Bakalım kimseleri üzmeden bu işten nasıl çıkabilecekler. Malum hepimizin derdi, bir yerlerde olabilmek. Aksi halde istifa edebiliriz.
 
Aksu’da belediye başkanı adayları ne yapıyor? Biz Aksu’nun ilk gazetesiyiz, her yerden ve her kesimden haberdarız, ama inanın başkan adaylarının çalışmaları hakkında çok bir bilgimiz yok. Ofisimizi ziyaret ederek bilgi verdiklerinde, çalışmalar yaptıklarını dile getiriyorlar, onun dışında ne siz sorun ne de biz söyleyelim.  Basınla çok fazla iletişimleri yok diyebilirim. Aksi olsaydı, yakamızı bırakmazlardı.  Söylentilere göre çalışmalar yapıyorlarmış, ama ne gören var ne de okuyan. Nasıl olur derseniz? Onu da kendilerine sorun gördüğünüzde.  Başkan adaylarını halkla iletişime davet ediyoruz. 

Aksu’nun kadınları ne yapıyor? Çalışıyorlar her zamanki gibi üretiyorlar. Onların sayesinde ülkemiz ve yurtdışının mutfağına nimet giriyor. Elleri nasırlı, yüreği temiz, değerli annelerimiz, ablalarımız… Bütün bunlar yetmezmiş gibi yaklaşan seçimler için destekledikleri partinin “oy” mutfağında  da çalışıyorlarmış. Allah kolaylık versin. 

Tabii bir de, gözümüzün nuru, geleceğimiz, yaşam ve sevinç kaynağı yavrularımız, çocuklarımız var. Onlar hem harıl harıl ders çalışıyor, her türlü yarışmalara katılıyor ve AKSU gazetesinin “Aksu Çocuk” sayfasına yazılar gönderiyorlar. İlgili Okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize  teşekkürlerimizi sunuyorum.  

Bu haftalık bu kadar, haftaya  görüşmek ümidiyle hoşçakalın.

Saygılarımla…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.