İlklere öncülük eden Güneyhaberci Ajans, Aksu’da yeni bir ilke daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Yorucu, aynı zamanda da keyifli ve titiz bir çalışmanın ürünü olan Güneyhaberci TV, kısa bir süre içeresinde yayın hayatına başlamış olacak.

Bilindiği üzere 11 yıl önce başlayan Aksu serüvenimizde, Aksu’nun ilk gazetesi olan Güneyhaberci Aksu Gazetesini sizlerle buluşturmuştuk. İlk olmak, her zaman için zor ve meşakkatli bir süreci gerektirir.  Bizler bunun farkında olarak, Aksu’nun ilk gazetesini kurduk. Geçmişin bilgi ve tecrübelerini yansıtarak, Aksu’nun sesi ve kulağı olduk. Bu anlamda işimizi yaptıkça da, siz sevgili dostlarımızdan çok büyük destekler gördük. Bunlar bir araya gelince de ortaya Aksu’nun tarih sayfalarına girecek bir eser ortaya çıktı. Heyecanımız hiç bitmedi. Hala da ilk günün aynı heyecanıyla işimizi yapmanın keyfini yaşıyoruz.

Bu sürece, sırayla Markaksu Dergisi ve Tarım Medya Gazetesi’ni sığdırdık. Markaksu Dergisi’yle Aksu’nun ekonomisini canlandıran iş dünyasına yer verirken, Tarım Medya Gazetesi’yle de Aksu’muzun olmazsa olmazı olan tarım sektörüne yer verdik. İçi bilgiyle dolu olan Tarım Medya Gazetemizi, başta Aksu’daki tarım sektörleri olmak üzere, Burdur İlinin tarımla uğraşan ilçeleriyle beraber, Antalya’nın Kumluca, Finike ve Kaş başta olmak üzere her ilçesine ulaştırıyoruz. Bununla beraber 81 ilin Tarım İl müdürlükleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın birçok müsteşarlıklarına gönderiyoruz. Yani anlayacağınız dağıtım ağımız oldukça geniş. Hiç şüphesiz bu başarılarda Aksu’muzun ve siz sevgili dostlarımızın büyük bir rolü var.

Şimdiyse yine yeni bir ilke imza attık. Bu ilkin adı Güneyhaberci TV. Uzun ve titiz bir çalışmanın ardından profesyonel bir stüdyo kurduk. Burada; tarım, turizm, siyaset, iş dünyası, eğitim, sanat, spor ve kültür konularının el alınacağı birçok programlar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden Aksu’muza hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlçemize hayırlı olsun başarılarınızın devamını diliyorum saygılar 2022-04-12 20:30:42

Aksu ilçesi için çok önemli bir gelişme bölgede başarılı olacağınızı umuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum saygılar