Aksu iş dünyasının “bir numaralı” başvuru kaynağı olan Markaksu 5’inci sayısı ile birkaç gün önce tekrar okurlarının huzuruna çıktı. Yoğun bir uğraş ve emek harcanan bu sürece katkı sağlayan ve çalışmalarımıza omuz veren tüm dostlara teşekkürler...

Kalkınmanın fitilini ateşlemiş bir ilçede, bir ekonomi dergisinin “olmazsa olmaz” niteliğini kavrayan, bilinçli iş insanları ile çalışmak gerçekten heyecan veren bir duygu.
Aksu’nun iş ve siyaset dünyasına yön veren önder kadrolar, sivil toplum kuruluşlarını yöneten birikimli ekipler, MarkAksu gibi bir derginin önemini çok iyi algıladılar.

Söz uçar, yazı kalır” diye düşünen bu dostlarımız, yarınlara ulaştırılacak bir donanımın taşıyıcısı olarak Markaksu’nun önemli bir işlev üstlendiğinin farkındalar…
Bizler de, Markaksu Ailesi olarak, yüklenmiş olduğumuz ağır sorumluluğun bilincindeyiz. Hele, şu günlerde, zincirlerinden kurtulmaya başlayan bir Aksu’da, ekonomi dergisine düşen büyük görevler olduğunu biliyoruz.

Bu düşüncemi küçük bir örnekle açmama izin verin lütfen… Antalya merkezde faaliyet gösteren çok sayıda işadamı, Markaksu’nun ilk 4 sayısını dikkatle incelediklerinde, hangi değerlendirmeyi yaptılar, biliyor musunuz?
Aksu ekonomisini tanımak isteyen birisi, hiç yorulmasın ve Markaksu’nun sayılarına göz gezdirsin. Orada aradığı her türlü bilgiyi rahatlıkla bulur!”
Evet, Markaksu’yu eline alan herkesin ilk düşüncesi bu oluyor. “Aksu iş dünyasının kütüphanesi” diyorlar, dergimiz için.
Bizler, bu değerlendirmeden, ancak gurur duyabiliriz. Peki, iş dünyasının değerli yöneticileri neler hissediyorlar? Onların tamamına yakınından duyduğumuz yorumu aktarıp tamamlayalım bu sayının editör yazısını…

Bugüne kadar çalıştığımız 250’ye yakın markanın yönetim kadroları, “Markaksu’da yer almak ayrıcalıktır” diye düşünüyorlar. Ne dersiniz? Sizce de haksız sayılmazlar, değil mi?
Aksu ekonomisinin nabzını tutan, değerlerini ön plana çıkaran ve gelişimine katkı sağlayan Markaksu’nun yeni sayılarında buluşmak ümidiyle...
Sevgiyle kalın, mutlu ve sağlıklı yaşayın…



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.