AKP Aksu İlçe Teşkilatı seçimden bu yana harıl harıl kadın kolları başkanı arıyor. Aksu’da iki güzel insan Gülsevim Bilgiç Yavuz ve Saide Karataş yıllarca bu parti için canla başla çalıştılar. Hepimiz şahit olduk çalışmalarına. İnkâr eden vefasızdır.

Bu insanlar üzerinde bile onca haksız sözler söylendi. Yok, efendim şu parti, bu parti için çalışıyorsun denildi. Şunun adamı, bunun adamı denildi. Oysa siyaset parti gözetmeksizin hizmet götürmektir. Her eve, her gönüle girebilmektir. Bunu başaramayanlar böyle sözlerle çalışanı da yerinden ederler. Nitekim öyle oldu. İki emektar insan partinin kaynayan kazanından nasibini aldı.

Şimdi öyle harıl harıl aramaktalar. Umarız bulurlar.

Sahte Dişçilere Dikkat …

Geçen hafta Serik ilçesinde bir felaket yaşandı. 40 yaşında genç bir adam ‘seyyar dişçi’ olarak bilinen birine dişlerini çektirdi. Dişinde oluşan apse ve enfeksiyonla birlikte hayatını kaybetti.

Bu tür olaylara zaman zaman rastlıyoruz. Şehir merkezine uzak yerleşim alanlarında bu gibi vakalar yaşanıyor maalesef. Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Gassan Yücel, bu konuda vatandaşları bir kez daha uyardı. Her meslek te olduğu gibi diş hekimliğinde de sahteciler oluyor diye açıklama yaptı. Siz siz olun ne kendinizi nede çocuklarınızı ‘seyyar dişçi’ olarak tanıtan sahtecilerin eline bırakmayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.