Siyasette yarının ne olacağını, ne getireceğini kestirmek zor. Bilindiği üzere 2 aya yakın bir süre sonra AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı koltuğuna Çağatay Çalışır, AK Parti Genel Merkezi tarafından atandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2 ay önce gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısın da, teşkilatlara yönelik değişim ve yenilenme talimatı vermişti. Bu talimat üzerine Antalya’dan birçok İlçe başkanıyla beraber Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’de İlçe Yönetim Kurulu’yla beraber görevinden istifa etmişti.

2 aylık bir zaman dilimi sonrası boşalan AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı koltuğuna geçtiğimiz günlerde Çağatay Çalışır parti genel merkezi tarafından atandı. Öncesinde birçok kişinin parti genel merkezine çağrılmasına rağmen, aranan kriterlerin bulunamamasından olsa gerek, o kişilerle ilgili bir karar kılınmamıştı. Bu gelişmeler doğrultusunda Çalışır, şu an resmen atanmış bir ilçe başkanı.

Çalışır, aynı zaman da Aksu’nun Güloluk mahallesinden. Yani herkesin bildiği gibi eski adı Kındıra, ama Aksu şivesinden dolayı halk arasında “Gındıra” diye tabir edilir. Aynı zamanda Çalışır, 2014 yerel seçimlerinde Aksu Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptı, 2019 yılına kadar. Sonra aktif siyasete kısa bir ara verdi. Sonrası AK Parti İl Gençlik Kolları’nda görev aldı. Genç olduğu kadar da aynı zamanda kendisinin heyecanlı bir yapısı var. Bu detaydan sonra gelelim neden AK Parti’nin Aksu’da Gındıralılar’a emanet edildiğine.

Çalışır gibi Aksu Belediye Başkanı Sayın Halil Şahin’de Güloluklu, yani Gındıralı. Sayın Şahin’de AK Parti kurulduğu günden beri teşkilat içerisinde yer alan bir isim. Aksu Kurucu İlçe Başkanlığı görevinin yanı sıra 2 dönemdir de Aksu Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Bundan dolayı, AK Parti Aksu’da Gındıralılara emanet söylemi yanlış bir söz olmasa gerek. Temennim Sayın Şahin’in tecrübesi ve Sayın Çalışır’ın heyecanı beraberinde güzel başarılar getirir.

AK Parti Aksu camiasına Çağatay Çalışır’ın ilçe başkanlığının hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.