Antalya Gazeteciler Cemiyeti, 2020 yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında dereceye giren eserleri ve sahiplerini açıkladı. Gazetemiz Güney Haberci Aksu, röportaj dalında ödüle layık görüldü.

2020 yılının Eylül ayında Honamlı Yörüklerinden Fatma Kaplan teyzemizle ‘İçimizden Biri’ sayfamıza yaptığımız söyleşi ile AGC’nin düzenlemiş olduğu yarışmaya katıldık ve söyleşimiz değerli jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek, röportaj dalında yılın gazetecileri arasına girmemize vesile oldu.

Başta Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve jüri üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

Bu güzel haberi sosyal medyada ki sayfamdan paylaştığımda çok fazla tebrik aldım. Herkese çok teşekkür ederim.

Aksu’da sizlerle birlikte yaşanmış zorlu, geçmişle günümüze bağlar kuran, eskiye hasret yeniden umutlu yaşamları daha çok sayfalarımıza taşıyacak, onları anlatacak ve yaşatacak nice hikayelerimiz olacak inşallah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.