Aksu Belediyesi harıl harıl çalışıyor. Bir görseniz gözlerinize inanamazsınız. En son devasa bir projeye imza attılar, şimdi onun tamamlanması için gece gündüz mesai harcıyorlar. İnanmıyorsanız gelin kendi gözlerinizle görün.

Bu çalışmanın nerede olduğunu hemen söyleyelim. Aksu Kaymakamlığı ile üst geçit arasında kalan kaldırım da yapılıyor bu çalışma. Bir haftadan beri Belediyeye ait resmi araçlar burayı su yolu yaptı. Biri gidiyor, diğeri geliyor. Bunlar yetmiyor, belediye personeli hatıra olsun diye boy boy fotoğraflar çekiliyorlar ve hem şahsi hemde belediyenin resmi sitesinde yayınlıyorlar.

Aman yarabbi bence bu görsel şölen kaçırılmamalı. Muhteşem bir organizasyon ve çalışma olduğu için tarihe geçmeli.

Tabi bütün bunlar yeterli olmadı. Birkaç gün sonra bu mübarek, beş metrelik çalışma yerine üç’er metrelik iki tane ayaklı pano yerleştirildi. Üzerinde koskoca kentin yani bay başkanın takım elbiseli ve kravatlı fotoğrafı, büyük harflerle ‘ PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PEYZAJ ÇALIŞMASI’ yani beş metrelik yere, iki tane üç metrelik tabela. Bunun için baskı yapılmış, paralar harcanmış ortaya çıkan çalışmaya bakın.

 2023 Türkiye Vizyonumuz bu çalışmalarla hedefine ulaşacaktır, emin olun.

Bu israf, nereye kadar sürecek. Bakın bunlar yabana atılacak şeyler değil. Adamlar resmi araçlarla bu gündeme dahi gelmemesi gereken işleri takip ediyorlar. Tabelalar, burada personelin mesaisi. Ortada ne var. Bir evin bahçesi olamayacak kadar bir karış yer.

Millet kan ağlıyor, yöneticilerimiz lale devri yaşıyor maşallah. Avuç kadar Aksu merkezde seçilmişler resmi araçlarla hareket ediyorlar. Dahası, hafta sonları bu resmi araçlarla mevlit, sünnet geziliyor ki oralara hiç girmek istemiyorum. Çocuk gibi bir ötekini ittiriyor araca binmek için…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin hemen hemen her yanında yaşanan bu görüntülere bakarak eminim bu ülkenin yönetiminde yer alan kişileri bir kez daha gözden geçirip doğru kararlar verecektir. Bu ülkenin gerçekten vakit öldürmeyen, koltukta pozlar vermeyen, projesi ve vizyonu olan, egolarına yenik düşmeyen aklı başında adamlara ihtiyacı var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.