2012 yılı 15 Ağustos tarihin de Güney Haberci Aksu gazetemiz bölge de Vira Bismillah dedi ve yayın hayatına başladı. Dün gibi gözükse de aradan geçen koskoca 10 yılı geride bıraktık. Çok şükür bu günlerimize, siz değerli okuyucularımızın sayesinde bugün itibariyle 11. Yılımızdan gün aldık.

Aksulu değerli dostlarımız, iş adamları, siyasiler, Aksu halkının teveccühü ve gazetemizi desteklemesiyle bu günlere birlikte geldik.

Geçmişten günümüze bakarken bizde Aksumuzla birlikte büyüdük, geliştik. Aksu ne kadar merdiven çıktı, ne kadar geliştiyse, biz de aynı hızla ona ayak uydurmaya çalıştık. Doğru, güvenilir, tarafsız habercilik anlayışımızla hareket ettik. Yaşanan olaylar karşısında birlikte sevindik, birlikte ağladık.

Her hafta bu gazeteyi tamamlayıp elimize aldığımız zaman ilk gün ki heyecanı yaşıyoruz. Bu heyecanımız, 10 yılını doldurdu. 11. Yılımızdan gün alırken siz Aksuluların sesini daha farklı kanallarla duyurmak adına Güney Haberci TV stüdyosunu kurduk. Burası tarım şehri dedik. Dünyanın gözü kulağı burada dedik. Ulusal ve uluslararası iş hacmi burada dedik ve her ay düzenli çıkan Tarım Medya gazetesini çıkarmaya başladık.

Yaptığımız haberler bırakın ilçe sınırlarını il sınırlarını aşarak, ülkenin tamamına taşındı. Tarım Medya gazetemiz 81 vilayetin Tarım İl Müdürlüklerine düzenli olarak gönderiliyor. Bunun yanı sıra Tarım Orman Bakanlığı’nın her birimine ve Burdur İlimizin Tarımla uğraşan tüm ilçelerine dağıtımı yapılıyor. Ayrıca, Antalya’mızın Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçeleri de dağıtım ağımızın içerisinde. Bu dağıtım ağımız birçok ilde bulunan tarım firmalarının, Antalya’da yapılan tarımsal yeniliklerden haberdar olmasına vesile oluyor. Aksu’da atılan tohum, büyüyerek daha fazla bölgelere belki yurt dışına ulaşacak. Birlikte bunu başaracağımıza inanıyoruz.

Biz sizden aldığımız destek, güven ve inanç sayesinde bunları yapabildik. Yeri geldi iş dünyasının, yeri geldi turizmin, tarımın, esnafın, çiftçinin, üreticinin, komisyoncunun, bakkalın, manavın, terzinin kısacası her sektörün sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Güney Haberci ailesi olarak bölgeye hizmet vermekten onur ve gurur duyduğumuzu bilin istiyoruz. Daha nice yaşlara birlikte Aksu diyoruz ve hep birlikte yeni yaşımızı kutluyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.