Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu Türkiye ikincisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen PİKTES Projesi kapsamında Antalya Karması’na seçilen Aksu Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu  Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Finallerinde Türkiye ikincisi oldu.

13 Haziran 2022 Pazartesi 16:35
Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu Türkiye ikincisi

7-12 Haziran tarihinde başlayan Yıldız Erkekler Türkiye Voleybol Finallerin de Aksu Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu, 8 takımla mücadele etti. Büyük mücadele veren takım, en son Mardin takımıyla dün oynadığı maçta ikinci oldu. 

Beden Eğimi Öğretmeni ve Voleybol Antrenörü Mustafa Kemal Özal tarafından hazırlanan takım, Eskişehir’deki Piktes Yıldız Erkekler Voleybol Finalleri’nde; Sakarya, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir karmalarını 3-0 yenerek finale kaldı. Türkiye birinciliği müsabakasında birincilik için sahaya çıkan takım, son maçın da Mardin karmasına yenilerek maçı ikinci olarak bitirdi. Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu Takım Öğrencileri; Mertcan Işık, Ömer Tilav, Kaan Basak, Hüseyin Hıra, Gökhan Ostan, Aşır Akgül İkincilik kupasını ve madalyalarını alarak objektiflere poz verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.