Elmalı, Antalyagücü'nü farklı yendi

ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta Elmalı Belediyespor, sahasında Antalyagücü Spor'u 6-2 yendi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 15:16
Elmalı, Antalyagücü'nü farklı yendi

Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'ta Elmalı Belediyespor ile Antalyagücü Spor maçı Elmalı Stadı'nda oynandı. Şevket Şimşek, Şafak Kalender, Alparslan Karataş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Elmalı Belediyespor sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Elmalı Belediyespor'un gollerini 13'üncü dakikada penaltıdan Ahmet Demir, 15 ve 45'inci dakikalarda Olkan Tural, 26 ve 29'uncu dakikalarda Muhammet Can Aydın ve 79'uncu dakikada Sercan Çeliker kaydetti. Antalyagücü Spor'un golleri ise 65'inci dakikada Berkay Durgun ve 77'nci dakikada Durmuş Demir attı.

HEDEF BAL

Elmalı Belediyespor Başkanı Yaşar Bayrak, "Futbolcular teknik heyet ve yönetim uyum içinde çalışarak, Belediye Başkanımız Ümit Öztekin'in destekleriyle bu başarıyı yakaladık. Elmalı halkının spora olan ilgisi ve Elmalı Belediyespor'a olan sevgisinden dolayı bizler de yönetim olarak taraftarımıza şampiyonluklar yaşatmak hedefindeyiz. Grubumuzda şampiyon olarak play-offa katılıp Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmayı planlıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.