Yıldırım, “Kardeşlik bağıyla çalışacağız”

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım belediye personeli ile bayramlaştı. Personeline önemli mesajlar veren Başkan Yıldırım, “Burada kardeşlik bağıyla çalışacağız.” dedi. Başkan Yıldırım, belediyenin borçlarından da bahsetti. Belediyenin 150 milyon lira borcu olduğunu kaydeden Yıldırım, “Bu borcu ödemek bizim boynumuzun borcu. Hizmetlerimizi de yaparız, borcumuzu da öderiz.” dedi.

09 Nisan 2024 Salı 18:40
Yıldırım, “Kardeşlik bağıyla çalışacağız”

 
Personeliyle bayramlaşma töreninde önemli açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Seçimlerde Aksu halkı bir karar verdi, daha iyi hizmet edeceğimize inandıkları için görevi bize emanet etti. Bizler geçiciyiz, sizler buradan para kazanıyorsunuz buraya daha çok sahip çıkmanız gerekir. Belediye sizin ekmek tekneniz, görevinizi layıkıyla yapmalısınız. İşinize dört elle sarılın, herkes görevi neyse onu yapsın.  Ben belediyeden ayrıldıktan sonra gittim alın terimle çiftçiliğimi yaptım. Belediyeye ceketimle geldim, ceketimle gittim. Aksu Belediyesi artık çalışan, personelin maaşını zamanında ödeyen, personelinin de özveriyle çalıştığı bir belediye olacak. İşlerimizi kanuna, yasalara uygun yapacağız. Bu belediyede başarı, disiplin istiyorum. Kendi ilçesine de sınırları dışındaki yerlere de hizmet götürebilen Aksu Belediyesi geri gelecek. Dışarıya çıktığınızda Aksu Belediyesinde çalışıyor olmaktan gurur duyacaksınız. Burada kardeşlik bağı ile dayanışma içinde çalışacağız.” dedi. 


Herkesin birbirinin eksiğini görünce uyarmasını isteyen Başkan Yıldırım, “Ben hepinizi seviyorum. Kısa süre içinde de hizmetlerimiz hızla yayılacak. Dürüstçe, dayanışma içinde çalışmanızı istiyorum. Ailenizle güzel bir bayram dilerim” şeklinde konuştu. 


Belediyedeki bayramlaşma töreninde Başkan Yıldırım’ı eşi Emine Yıldırım ve kızları da yalnız bırakmazken, Korkuteli İmecikliler Dernek Başkanı Aksu Medikal Sahibi Ömer Şahin Başkan Yıldırım’a annesiyle birlikte fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Yıldırım, Şahin’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.