Nevzat Akcan’dan, Durmuş Kaan Şahin’e sonuna kadar destek!

Cumhur İttifakı Adayı Aksu Belediye Başkan Durmuş Kaan Şahin, Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Toptancı Hal esnaflarından Nevzat Akçam’ı iş yerinde ziyaret etti. Akçan, Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı, Durmuş Kaan Şahin’i sonuna kadar desteklediğini dile getirdi.

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:27
Nevzat Akcan’dan, Durmuş Kaan Şahin’e sonuna kadar destek!

Haber Merkezi- 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerin seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Cumhur İttifakı Adayı Aksu Belediye Başkan Durmuş Kaan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ile meçlis üyesi adaylarıyla beraber, Aksu Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Toptancı Hal esnaflarından Nevzat Akcan’ı iş yerinde ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevzat Akcan, Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin’i net bir şekilde desteklediğini dile getirdi.

Akcan, “Cumhur İttifakı Adayı durmuş Kaan Şahin’in 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde yarışı kazanmasını canı gönülden istiyorum. Sonuna  kadar desteğim arkasında. Başarılı bir Belediye Başkanı olacağına inancım tamdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 24.02.2024 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.