CHP’li kurmaylardan ciddi uyarılar

CHP Aksu İlçe Teşkilatı’nın Danışma Kurulu Toplantısı’nda ciddi uyarılar yapıldı. Genel seçimlerde CHP’nin alacağı oy oranı, ittifak ortağı İYİ Partiyle yakın olması halinde, İYİ Parti’nin yerel seçimlerde kedilerinden birçok belediyeyi isteyeceği ifade edildi.   

20 Haziran 2022 Pazartesi 13:01
CHP’li kurmaylardan ciddi uyarılar

CHP Aksu İlçe Teşkilatı’nın Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İl Başkanı Nuri Cengiz, eski İl Başkanı Nusret Bayar’ın yanı sıra birçok partilinin davetli olarak katıldığı Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir taraftan parti içi sorunlar masaya yatırılırken, bir taraftan da Genel Seçimlere yönelik ciddi uyarılarda bulunuldu.  CHP eski İl Başkanı Nusret Bayar, “Önümüzde bir genel seçim süreci var. İttifak ortağımızla oylarımız bir birine yakın olursa, yerel seçimlerde çoğu belediyeyi bizden isteyecektir” derken,  CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, kişisel beklentiler ve hesaplar peşinden koşulmaması gerektiğini dile getirdi.

Genel seçimlerde başarılı olunmalı

CHP’li Bayar, “İsteyecekleri Belediyelerin başında Büyükşehir Belediyesi gelecektir.  Bunlara kulağımızı tıkayamayız. O yüzden genel seçimlerde başarılı olmalıyız. Bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer. Tüm üyelerimizi harekete geçirmemiz gerekir. Aksu İlçemizin 35 mahallesi var. 35 mahallenin hepsinde üyesi olduğunu söylüyor Başkanımız. Hem üyelerimizi arttıracağız. Hem de üyelerimizle iletişimlerimizi  artıracağız. Her üye çalışma grubu kurmak zorunda. O zaman başarıya gidilebilir. Gündemde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var.  Altılı masada CHP’li bir aday olmalıdır.  Bu Cumhurbaşkanı da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu olmalıdır. Genel Başkanımızı kamuoyunda tartıştırmadan eleştirmeden arkasında durmamız gerekir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İç çekişmelerden uzak durulmalı

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, “Her biriniz bir oy kazandırmak için çalışmalısınız. Bir oy daha nasıl fazla alırız cabası içerisinde olmalıyız. Bazı arkadaşlarımız eleştiriler yaptı. Elbette haklı eleştirilerimizi yapacağız. Biz mevcut partiler içerisinde en demokratik partiyiz. Eksiğimiz vardır. Bunu kabul ediyoruz. Zaman zaman eksiğimiz oluyor. Ama buna rağmen, en demokratik parti bizim partimizdir. Ama her eleştirimiz bizi mutlaka partimize katkısı olmalı. Yanlışları hep söylüyorum. Vekilleri eleştirin. Bunların içerisinde en fazla beni eleştirin. Bu eleştireler CHP ‘ye bir oy kazandırsın. Bu anlayışla bizim yapacağımız iş Kuvayı Milliye ruhudur. Kişisel beklentiler, kişisel hesaplar peşinden koşarak, kendimizin geleceğini çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmamalıyız. Her birimiz kahraman olmalıyız.  Her birimiz yapacakları vardır. Bu dayanışma toplantısından sonra hepimiz susalım. Partimizi nasıl yüceltiriz onun hesabını yapalım. Eleştirmek günü bugündür. İç çekişmeleri aramızdaki kırgınları yok edelim. Samimi olarak kucaklaşalım” dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.