Aksu’da AK Partiye kimler başvurdu?

Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvuru sürecini dün kapatan AK Parti’ye, Aksu’da 4 başvuru yapıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise, mevcut belediye başkanı olmasından dolayı, doğal aday adayı. Bundan dolayı AK Parti’nin 5 belediye başkan aday adayı bulunuyor.

23 Kasım 2023 Perşembe 15:01
Aksu’da AK Partiye kimler başvurdu?


31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Aday adaylığı başvuru sürecini erken başlatıp, dün itibariyle sonlandıran AK Parti’de, Aksu Belediye Başkan aday adaylığı için 4 başvuru yapıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’se mevcut belediye başkanı olmasından dolayı doğal aday adayı.
Başvuru yapan isimler;
İlk başvuruyu Aksu Belediye Başkan Yardımcılarından Celil Gökçen geçtiğimiz hafta yapmıştı. Son gün olan 22 Aralık tarihinde ise 3 başvuru daha yapıldı. Bunlar, AK Parti Meclis Üyesi Emin Bal, Ak Parti Aksu eski İlçe başkanlarından Av. Durmuş Kaan Şahin ile Av. Musa Akış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.