AK Parti Antalya Adayı 15 Ocak’ta

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’de aday olacak isimlerin bazılarının pazar günü açıklanacağı kesinleşirken, seçim beyannamesinin açıklanacağı 15 Ocak'ta da AK Parti Antalya Büyükşehir Adayının kim olacağı kesinlik kazanacak.

05 Ocak 2024 Cuma 15:51
AK Parti Antalya Adayı 15 Ocak’ta

Haber Merkezi-

Yerel seçimlere sayılı günler kala kamuoyunun merak ettiği belediye başkan adaylarının kimlerden oluşacağı. Bu illerden biri de Antalya. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde aday olacak isimlerin bazılarının bu pazar günü, seçim beyannamesinin ise 15 Ocak'ta açıklanacağını duyurmuştu. Ancak parti kulislerinde Pazar günü açıklanacak isimlerin arasında Antalya Büyükşehir Adayı’nın olmayacağı ifade ediliyor. Merak edilen ismin AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklanacağı 15 Ocak’ta kamuoyuna deklare edileceği konuşulanlar arasında. Bilindiği üzere AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Adayının, aday adayı Menderes Türel ile Hakan Tütüncü arasında olacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.