Öğretmenler daha tam aşılanmadan okulları açıyoruz hem de haziranda okulların kapandığı dönemde hem de haziran sıcağında.

Okulları açıyoruz servis olmadan. Yemek hiyjen olmadan. 17 gün niye Kapandık? Vaka sayısı düşmeden. Yeniden kapanmak için zemin mi hazırlıyoruz? Üç haftada neyi tamamlayacağız? İsteğe bağlı olunca böyle bir dönemde kaç öğrenci gelir?
Geldi diyelim 40 kişilik sınıflarda Antalya gibi yerlerde klimasız nasıl ders işlenir? Yani ?????? Cevapsız sorular... Hadi hayırlısı haziranda inşallah aşılama hızlanır ve eylül de sağlıklı bir şekilde eğitim başlar.

Sözde değil özde eğitim. Telafisi olmayan bir şey eğitim. 2 yıla yakın bir kayıp ancak 10 senede kapanır. Lise birde olan öğrenci son sınıf olacak lise görmeden. Üniversite 2.sınıf öğrencisi mezun olacak mesleği öğrenmeden. Hemşireler iğne yapmadan hemşire olacak. En kötüsü de ilkokula başlamadan 3.sınıf olacak çocuklar. Ve bu yükü biz öğretmenler yüklenecek. Hepimize kolay gelsin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.