Baraj gölünde yüzen yaban domuzlarını gören vatandaşlar şaşkına döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde baraj gölüne giren iki yaban domuzu ile vatandaşların o anları sosyal medyada gündem oldu.

29 Eylül 2023 Cuma 11:37
Baraj gölünde yüzen yaban domuzlarını gören vatandaşlar şaşkına döndü

ANTALYA (İHA) -
Sosyal medyada paylaşılan ve Manavgat ilçesi Oymapınar Baraj Gölü’nde çekildiği belirtilen görüntülerde, iki yaban domuzu göle girdi. Bu sırada tekne ile gezen yöre halkı domuzların yüzdüğünü görünce neye uğradığını şaşırdı. Vatandaşlar domuzları görüntüleyip o anları sosyal medyada paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.