Konyaaltı çiçeklerle süsleniyor

Konyaaltı Belediyesi, bünyesinde bulunan merkezde üretimini yaptığı fidan ve süs bitkilerini ilçenin dört bir yanındaki yol kenarları, kavşaklar ve parklara dikimini yaparak, ilçeyi süslemeye başladı.

27 Nisan 2022 Çarşamba 15:18
Konyaaltı çiçeklerle süsleniyor

ANTALYA (İHA) -
Konyaaltı Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğü üretim merkezinde daha önce ekimini yaptığı fidan ve süs bitkilerini kentin belli noktalarına dikimini yapmaya başladı. Yol kenarları, kavşaklar ve parkları süsleyecek bitkiler, ilçenin çehresini de değiştirecek. Her yıl bahar aylarının gelmesiyle yapılan çalışmalar, yaz ayları boyunca bitkilerin canlı kalması için sulama ve diğer bakımların yapılması ile devam ediyor. Belediyenin, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde kurduğu fidan üretim merkezi, çocukları misafir ederek, tohumun toprak ile buluşmasının nasıl gerçekleştiğini uygulamalı olarak öğrenmelerini de sağlıyor.
Üreten ve ürettiği ile ilçeye hizmet sunan bir belediye olmaya devam edeceklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, fidan üretiminde olduğu gibi diğer birçok temel ihtiyaçlarını karşılamak için üretim tesisleri kurduklarını söyledi. Tasarrufa ve üretime önem verdiklerini ifade eden Esen, hedeflerinin, Konyaaltı için her şeyin en iyisini yapmak olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.