Antalya Büyükşehir Belediyesi, festival gönüllüsü arıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Gönüllüler, organizasyonların kalbini oluşturur’ anlayışıyla gönüllü çağrısına çıktı. Başvurusu uygun bulunan gençler gönüllü eğitiminin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde görev alacak.

11 Nisan 2022 Pazartesi 15:07
Antalya Büyükşehir Belediyesi, festival gönüllüsü arıyor

ANTALYA (İHA) -
Başta Antalya Altın Portakal Film Festivali, Piyano Festivali, Hobi Fest, Kitap Fuarı gibi birçok festival ve etkinliğe ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, festival gönüllüsü arıyor. Özellikle gençlerin daha aktif olması ve festival organizasyonu, Ramazan Şenlikleri gibi etkinliklerde yer alması için yapılan ‘Gönüllüler, organizasyonların kalbini oluşturur’ çağrına başvuru yapan gençlere gönüllü eğitimleri verilecek ve belirlenecek festival alanlarında yer almaları sağlanacak. Gençlerin ve gençlik çalışanlarının başvurusuna açık olan başvurular 18-35 yaş arasına açık.

“Gönüllülük belgelendirilecek”
Tüm dünyada gönüllü çalışmaların yaygınlaştığı ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyulan bu zamanlarda gençlerin gönüllülük bilinci edinmeleri için bu çağrıya uyarak festival gönüllüsü olması bekleniyor. Özellikle yerel gönüllülük çalışmalarında bulunan gençlerin gönüllülük sürecinin belgelendirilmesi için de çalışma yapılıyor. ‘Festival Gönüllüleri’ ismiyle organizasyonlarda yer alacak gençlere gönüllülük yaptıklarına dair belge verilecek ve festival sonrasında gençlerin proje eğitimlerine, yurtdışındaki gençlik projelerine, gençlik değişimlerine ve başka illerdeki gönüllü değişimlerine katılmaları gibi birçok fırsat sunulacak.

“Başvuru online”
Düzenlenecek festivaller çerçevesinde karşılama, mihmandarlık, alan kontrolleri, sahne ve genel festival organizasyonu, koordinasyon çalışmaları, bilgilendirme stantlarında yer alma gibi birçok alanda yer alacak gönüllüler için başvurular abb spor hizmetleri internet adresi üzerinden 20 Nisan’a kadar online olarak yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.