Aksu Belediyesi’nin iftar buluşması

Aksu Belediyesi Anfaş Fuar Alanı’nda düzenlediği iftar programında İlçe sakinleriyle bir araya geldi.  Saatler öncesi hummalı bir hazırlığın yapıldığı programa çok sayıda vatandaş katılırken, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin ve meclis üyeleri misafirleri tek tek karşıladı.  

25 Nisan 2022 Pazartesi 11:56
Aksu Belediyesi’nin iftar buluşması

Aksu Belediyesi Anfaş Fuar alanında binlerce vatandaşın katılım sağladığı iftar programı düzenledi. İftara Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Eşi Özlem Şahin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Serkan Akbaba, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulusi Mehmet Müdük, Konyaaltı İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Hafız Mesut Kurbani, Aksu İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı. Semazen gösterisiyle başlayan iftar programı Hafız Mesut Kurbani’nin Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ilçe Müftüsü Ahmet Bayer tarafından yapılan dualarla devam etti.

Semazen gösterisi ile başlayan iftar programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Pandemi nedeniyle 2 yıldır sosyal etkinlikler düzenleyemediklerini belirtti. Katılımlardan dolayı vatandaşlara teşekkürlerini ileten Şahin, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayında ülke olarak feraha ulaşmayı temenni ediyoruz. Uzun süredir vatandaşlarımızla bir araya gelemedik.  Bugün Ramazan Ayının 23. Günü birlikte iftar yapmak nasip oldu. Pandemiden kaynaklı olarak bu tür sosyal aktivitelerde bir araya gelemiyorduk. Süreç normale döndü. Bu tür buluşmaları özlemiştik. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya geliriz’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.