Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi düzenlendi

Yönetim bilişim sistemleri öğrencileri Antalya'da 7. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi’nde bir araya geldi.

15 Mart 2022 Salı 14:10
Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi düzenlendi


ANTALYA (İHA) -

Türkiye’deki Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri tarafından gönüllülük esaslı düzenlenen Yönetim Bilişim Zirvesi bu yıl Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerinin ev sahipliğiyle Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
22 konuşmacı tecrübelerini paylaştı
İki gün süren ve teması "Yeni Nesil Yönetim Bilişim Sistemleri ve Metaverse" olan zirvede alanında uzman 22 konuşmacı kendi tecrübe ve birikimlerini farklı bakış açılarıyla öğrencilerle paylaştı. Zirveye 14 üniversiteden çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Bilişim sektöründeki ulusal düzeydeki iş insanlarının da katıldığı zirvede, bilişim sektöründeki güncel ve inovatif uygulamalar paylaşıldı. Zirvede, açılan bilişim temalı stantlar ve yarışmalar büyük ilgi gördü. Ulusal zirvede öğrenciler aynı zamanda bölgesel ve ulusal düzeyde tanınan girişimciler ile bir araya gelme fırsatı buldu.
Zirvede açılış konuşması yapan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut, günümüzde yöneticilerin karar vermesinde bilişim sistemlerinin artan önemine ve değerine vurgu yaparak tüm zirve katılımcılarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.