Egemenlik Kupası'nda oklar atıldı

ANTALYA'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası Okçuluk Yarışması'na 153'ü kadın 427 sporcu katıldı.

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:52
Egemenlik Kupası'nda oklar atıldı
Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Ulusal Egemenlik Kupası Okçuluk Yarışması 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Yarışmada sporcular klasik ve makaralı yay, büyükler bay ile bayan kategorilerinde mücadele ediyor. Yarışmaya bayanlar klasik yayda 91, makaralı yayda 62, erkekler klasik yayda 159, makaralı yayda ise 115 sporcu katıldı. Eleme atışlarının yapıldığı yarışmada bazı sporcuların oklara taktığı Türk bayrakları dikkati çekti. Yarışma yarın yapılacak final atışları ile sona erecek.


Türkiye Okçuluk Federasyonu Antalya Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, dereceye giren sporcuların kazandığı puanların gelecek yıl milli takım seçmelerinde etkili olacağını söyledi. 

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.