Ali Emre Gol Kralı oldu

Türkiye Hentbol Federasyonu Süper Lig Erkekler 2021-2022 sezonu 22 Mayıs Pazar günü oynanan 26. Hafta maçları ile tamamlandı.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 14:37
Ali Emre Gol Kralı oldu

ANTALYA (İHA) -
Statü gereği son haftayı bay geçen Antalyaspor hentbol takımı, sezonu 22 maçta topladığı 23 puan ile 7. Sırada tamamlarken 25. Haftada oynanan Antalyaspor-Hatayspor maçının ardından 207 gol ile gol krallığını önde götüren Ali Emre Babacan, son haftayı maç yapmadan geçirmiş olmasına rağmen gol krallığını koruyarak sezonu Ormanspor’lu Ramazan Döne’nin 9 gol önünde bitirdi ve gol kralı oldu.
Süper Lig Erkekler 2021-2022 sezonunda 200 gol barajını geçen tek sporcu olma başarısını da gösteren Antalyaspor’lu Ali Emre, Haziran ayının başında Bursa’da toplanacak A Milli Takım hazırlık kampına katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.