Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Türkiye ikincisi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama bölümü öğrencisi Nilay Ak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Üniversiteler Arası Havalı Silahlar' yarışmasında Türkiye 2'ncisi oldu.

11 Mart 2015 Çarşamba 11:06
Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Türkiye ikincisi
24-28 Şubat tarihleri arasında Ankara Eryaman Olimpik Kamp Merkezi'nde düzenlenen yarışmada, onlarca rakibini geride bırakan Nilay Ak, Türkiye ikincisi olarak Akdeniz Üniversitesi'ne büyük gurur yaşattı.

Antalya Polis Gücü Kulübü'nün sporcusu ve aynı zamanda milli sporcu Nilay Ak, antrenörü Halil Ak ile birlikte yarışmalara hazırlandığını söyledi. 2013 yılından beri katıldığı birçok yarışmada birincilik, ikincilik ve üçüncülük gibi önemli başarıları bulunan Nilay Ak, sporun hayatının bir parçası olduğunu dile getirerek, bundan sonra da büyük başarılara imza atmayı hedeflediğini aktardı.

 

Son Güncelleme: 11.03.2015 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.