MHP’de görev dağılımı

MHP Antalya İl Başkanlığının önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımları belli oldu.

04 Mart 2015 Çarşamba 16:17
MHP’de görev dağılımı
22 Şubat tarihinde yapılan MHP Antalya İl Başkanlığı kongresinde göreve seçilen Ali Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ikinci toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya Başkanlığında MHP İl Teşkilatında yapılan yönetim Kurulu toplantısında üyelerin görev dağılımı gerçekleştirildi. Yapılan görevlendirme ile İl Başkan Vekilliği ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Metin Şeker, İl Sekreterliğine Murat Demir, İl Muhasipliğine Ömür Ünal, Sosyal Faaliyetler ve STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Harun Öztürk, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Ayhan Saraç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Fırat Özen, Merkez İlçe Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Rıdvan Güzel, Doğu İlçe Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Osman Üstünmet, Batı İlçelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Mustafa Baskak ve İl İdari Amirliğine Ahmet Demir getirildi.

Yönetim Kurulunda konuşan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısı hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Antalya’lılara ve teşkilat mensuplarına selamlarını da ileten Başkan Kaya “ Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez yöneticilerimizin bizlerden beklediği tek şey başarı. Bunun için il icra kurulunda görev almış veya almamış, asil yedek ayrımı yapmadan bütün teşkilat mensuplarımızla yaklaşık üç aylık bir süreçte yoğun bir tempo ile çalışacağız. Gece gündüz demeden çalmadık kapı bırakmayacağız ve bu seçimlerde MHP’nin hem oyunu hem de Antalya’dan çıkaracağı vekil sayısını arttıracağız. Ben bu anlamda her ülkücünün bu şuurla çalışarak ülkemizin tek kurtuluş çaresi olan MHP’yi tek başına iktidara getirmek için bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Hızlı bir şekilde startını verdiğimiz bu seçim çalışmalarımızda yüreği vatan sevdası ile çarpan, Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinden endişe duyan tüm vatandaşlarımızı MHP çatısı altında buluşmaya, güç birliği olmaya davet ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 04.03.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.