Efe 39 yılın deneyimiyle çalışıyor

Antalya CHP milletvekili aday adayı Binali Efe, Alman Sosyal Demokrat Partisi'nde 16 yıl ve sonrasında Antalya'da 23 yıldır sürdürdüğü siyasi mücadeleyi "Cumhuriyeti ve onun değerlerini elimizden almak istenmesine karşı mücadele etmek hepimizin görevidir" anlayışıyla Ankara'ya taşımak istediğini söyledi.

12 Mart 2015 Perşembe 09:44
Efe 39 yılın deneyimiyle çalışıyor
CHP milletvekili aday adayı Efe, Türkiye'nin laiklik ve cumhuriyetle kavgalı bir iktidarın kararlarına teslim edilemeyeceğini söyledi. Haziran seçimlerinin bu açıdan çok önemli olduğunu belirten Efe, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlamaya hazırlanırken cumhuriyeti ve onun değerlerini elimizden almak istiyorlar. Buna karşı mücadele etmek hepimizin görevidir. Ben de milletvekili olarak bu mücadelenin içinde etkin şekilde rol almak istiyorum" diye konuştu.

Erzincan doğumlu, 67 yaşındaki Efe, 16 yıl Almanya'da Sosyal Demokrat Parti'de, sonrasında Antalya'da 23 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, Antalya'da turizmin 12 aya yayılacağı, turizm emekçilerinin devamlı çalışacağı, tarım sektöründe Türkiye'nin kendi tohumunu üretip planlı ekime geçmesini sağlayacak projeleri olduğunu söyledi. CHP'de milletvekili listesinin önseçimle oluşacak olmasının örgütlerde heyecan ve çalışma hırsı yarattığını kaydeden Binali Efe, çalışmalarına aralıksız devam ederken süreçte en büyük desteği halk müziği sanatçısı kızı Serpil Efe'den gördüğünü kaydetti.
 

Son Güncelleme: 12.03.2015 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.