CHP İl Başkanı Semih Esen: İktidarın yolu sandığa sahip çıkmaktan geçiyor

CHP İl Başkanı Semih Esen, "İktidarın yolu sandıklara sahip çıkmaktan geçiyor" dedi.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 19:31
CHP İl Başkanı Semih Esen: İktidarın yolu sandığa sahip çıkmaktan geçiyor


CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği Akdeniz Bölgesi Hukuk- Seçim Bölge Toplantısı Manavgat'ta gerçekleştirildi. Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Antalya, Konya, Isparta, Burdur, Karaman'dan hukuk ve seçim işlerinden sorumlu il ve ilçe başkan yardımcılarıyla bilişim sorumluları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya İl Başkanı Semih Esen, çok önemli bir seçime gidildiğini belirterek, parti olarak gerek genel merkez düzeyinde, gerekse il ve ilçe örgütleri olarak seçim çalışmalarını yaptıklarını ve partililerin seçime tam donamlı hazırlandıklarını söyledi.


Ak Parti'nin adil olmayan bir şekilde seçime girdiğini kaydeden Esen, iktidar partisinin geniş maddi güç, medya gücü ve devlet gücüyle seçime hazırlandığını vurguladı. Esen, "Bizim bunun karşısında çok bir şeyimiz yok gibi görünse de eminim bizim inancımız ve bizim memleket ve insan sevgimiz bütün bu güçlerin önüne geçecektir. Evet bazı dezavantajlarımız var, ekonomik sıkıntılarımız var, çeşitli imkanlardan yoksun olabiliriz ama diğer partilerin bizim gibi çalışma güçleri ve yürekleri yok" dedi.


Toplantının amacının seçim ve sandık güvenliğiyle ilgili olduğunu da aktaran Esen, "İktidarın yolu sandıklara sahip çıkmaktan geçiyor. Bizim için en önemli şey sandık görevlilerimiz ve sandığın güvenliğidir. Sandık çevresi örgütlenmemiz çok önemli. Bu sandıklara, oylarımıza mutlaka sahip çıkmalıyız. İktidar partisi ne kadar güçlü olursa olsun, ne kadar engel koyarsa koysun, eğer partililerimiz sandıklarına sımsıkı sahip çıkarsa hiç kimse bir şey yapamaz. Bu yüzden partililerimizden ricam sandıklarına sahip çıkmalarıdır" diye konuştu.


Esen'in konuşmasının ardından Parti Meclisi Üyesi Sera Kadıgil, İstanbul İl Bilişim Sorumlusu ve Genel Merkez Seçim İşleri Uzmanı Tayfun İşbilen ile CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sorumlusu Orhan Erdoğan, katılımcılara seçim süreci çalışmaları, seçim günü örgütlenmesi ve sandık güvenliğinin sağlanması yönünde atılacak adımlarla ilgili yol haritasını paylaştı. 

Son Güncelleme: 09.05.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.