Başkan Şahin:  “Hazmedemiyorlar”

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “ Bizler Aksu’nun kangren olmuş sorunlarını çözmeye çalışırken, bazı mihraklar yapılan hizmetleri baltalamak için algı oluşturmaya çalışıyorlar. Hizmetlerimizi sindiremiyorlar. Neyseki halkımız herşeyin farkında” ifadesinde bulundu.

25 Nisan 2022 Pazartesi 11:42
Başkan Şahin:  “Hazmedemiyorlar”

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, isim vermeden bazı kişilerle ilgili sert eleştirilerde bulundu.  8 yıllık belediye başkanlığı sürecinde ekip olarak Aksu’da bir çok başarılı çalışmalara imza attıklarının altını çizerek şunları söyledi : “Herkesin bildiği gibi Aksu’nun kangren haline gelen  bir çok sorunu vardı. Bunların en başında bir çok mahallenin mülkiyet sorunu baş gösteriyordu . Bizler göreve geldiğimizde kolları sıvadık. Bu sorunları çözmek için her fırsat bulduğumuzda merkezi hükümetimizle iletişim haline girdik. Milletvekillerimizin ve Teşkilatlarımızın desteğini de arkamıza alarak mücadele gösterdik. Gelinen süreçte Allah’a şükürler olsun ki bu sorunları çözdük.”

Vatandaşlarla sürekli  iletişim halinde olduklarını da belirten Şahin, “Halkımızın derdini kendi derdimiz olarak gördük. Başkaları gibi  kapılarımızı kapatarak, tribüne oynamadık. Başkanlık makamını tüm Aksululara açtık. Vatandaşlarımızın evine konuk olduk. Çözülemez denen sorunları çözdük. Vatandaşımızın hayır dualarını aldık. Bizler bunu yaparken, bazı mihraklar hizmetleri baltalamak için kirli hesapların içine girmeyi kendisine görev edindi. Bunun adı olsa olsa hizmeti hazmedememek olur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.