Turan Alma’ya Aksu’yu sorduk          

Aksulu hayırsever İşadamı Turan Alma, Aksu’nun Antalya’nın gözde ilçelerinden bir olduğunun altını çizerek, “Aksu’da uzun süredir iş yapıyorum.  Gözümdeki yeri çok büyük” dedi.

20 Kasım 2017 Pazartesi 14:44
Turan Alma’ya Aksu’yu sorduk          

Allah hiçbir kuluna yaptıramayacağı işleri hayal ettirmezmiş. Bu sözlerin sahibi MHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi ve Akdeniz Düğün Paketçisi Firmasının CEO’su Turan ALMA’ya ait.  Geçtiğimiz hafta MHP İl Binasının tamamlanması için yapılan törende bir araya gelerek ayaküstü sohbet ettiğimiz İş Adamı Turan Alma, hafta içi gazetemizi ziyaret etti.

 Turan Alma ile sohbetimizin konusu tamamen Aksu oldu. MHP İl Binasının yarım kalmış inşaatının mali sorumluluğunu üstlenen ve tamamlanması için destek veren İş Adamı Turan Alma, uzun yıllardır Aksu’da mobilya üretim fabrikasının bulunmasından dolayı Aksuyu yakından yaşamış ve tanıyan bir isim. “Yaşadığım her yere önem veririm ve hizmet etmeyi vazife bilirim” diyen, Turan Alma, “Aksu’nun gözümdeki yeri benim için çok büyük’ diyor.

 Aksuya değer verdiğini, bu ilçenin en iyisini hak ettiğini, planlı bir yapılaşmayla Antalya’nın parlayan yıldızı haline gelebileceğine vurgu yapan Turan Alma, “Bugün Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde çok bir şey yapma şansınız yok ama Aksu öyle değil. Aksu şehir plancıları ile modern ve herkesin yaşamak isteyebileceği, Antalya’nın en gözde ilçelerinden biri haline getirilebilir” dedi. 

Bunları anlatırken Aksu ile ilgili hayallerinin olduğuna yönelik dikkatimizi çeken Hayırsever İşadamı Turan Almaya, “Malum seçim çalışmalarına bir yıldan az bir zaman kaldı. Şuan ki takvim 2019 seçim dönemini gösteriyor. Sizin siyasi bir hedefiniz var mı? Aksuya meyliniz bundan olabilir mi?” seklinde soruya, “ Her şeyden önce bu bir nasip işi. Aksu için hayalleri, çabaları olan insanlara da fırsat tanınırsa, Aksu’da işte o zaman her şey daha farklı olur, diye düşünüyorum.  Açıkçası daha önce böyle bir düşüncem yoktu. Evet, artık böyle bir hayalim var. Aksu’nun şu gününe baktığım zaman, bu ilçe için elimden geleni yapmak isterim. Şuna inanıyorum ki çok büyük zorluklar ve yokluklardan gelen biri olarak hayallerimden, hiçbir zaman vazgeçmedim. Allah hiçbir kuluna yaptıramayacağı işleri hayal ettirmezmiş, bunu yaşamımda hep gördüm. Aksuya belediye başkanı olmak kaderim de varsa ve teşkilatım da uygun görürse buna hiçbir şey engel olamaz diye düşünüyorum. Nasip de yoksa da, bir şekilde engellenir. Niyetim halis ve yaradan da nasip etmişse neden olmasın” yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 20.11.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.