Aspendos, Festivale hazırlanıyor

Devlet Opera Balesi Genel Müdürlüğü'nce Antalya'da gerçekleştirilecek 21'inci Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nin hazırlıklarına başlandı.

17 Temmuz 2014 Perşembe 10:01
Aspendos, Festivale hazırlanıyor
Festival, tarihi Aspendos Tiyatrosu'nda 30 Ağustos Cumartesi akşamı, İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği G. Verdi'inin 'Aida' adlı opera eseriyle start alacak. Festival, 24 Eylül Çarşamba akşamı, Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin sergileyeceği 'Herkül' adlı eserle sona erecek. Festivalin bilet satışlarına ise şimdiden internet üzerinden başlandı.

İlk temsil olan 'Aida'nın ardından 3 Eylül Çarşamba akşamı 'Notre Dame'ın Kamburu' adlı bale eseri izlenecek. Eser, Mersin Devlet Opera ve Balesi'nce sahnelenecek. Festival, Budapeşte Operet ve Müzikal Tiyatrosu'nun 6 Eylül Cumartesi akşamı sunacağı 'Operetler Galası' adlı konserle devam edecek. 10 Eylül Çarşamba akşamı da Antalya Devlet Opera ve Balesi, 'La Traviata' adlı opera eserini sahneleyip seslendirecek.

Festivalde, Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin 17 Eylül Çarşamba akşamı sunacağı 'Harem', 17 Eylül Çarşamba akşamı sunacağı 'Atilla' adlı opera eserleriyle sona yaklaşılacak. Teormina Festival Operası, 'Tosca' adlı eseri 20 Eylül Cumartesi akşamı opera severlerle buluşturacak. Festivalin kapanışı, 24 Eylül Çarşamba akşamı 'Herkül' adlı eserle yapılacak. 

Son Güncelleme: 17.07.2014 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.