Antalya’da yaz konserleri sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yaz konserleri devam ediyor. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Gazipaşa’nın ardından bu kez Korkutelili vatandaşlarla buluştu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 12:49
Antalya’da yaz konserleri sürüyor

ANTALYA (İHA)  Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı yaz aylarında da seyircisinden uzak kalmıyor. Konserlerini salon dışına taşıyan konservatuvar, ilçe ilçe gezerek Antalyalıları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şef Yiğit Aktı yönetiminde Aslıhan Günay, Egemen Balhan, Kürşat Pınarbaşı ve Merve Kalay’ın Korkuteli’de verdiği konser yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar coştu
İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nın kendi bünyesinde kurduğu farklı tarz müzik yapabilen 4 solist ve 12 sazdan oluşan orkestra, Kiremitli Mahallesi Şehitler Anıtı Meydanı’nı dolduran vatandaşları coşturdu. Konseri izlemeye gelenler alkışları ve oyunlarıyla şarkılara eşlik etti.

Son Güncelleme: 27.07.2022 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.