Antalya’da Dünya Su Günü konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutladı. Suyun önemi ve su tasarrufuna dikkat çekmek için ‘Suyuna Geleceğine Sahip Çık’ sloganıyla 5 farklı noktada konser yapıldı.

23 Mart 2022 Çarşamba 14:38
Antalya’da Dünya Su Günü konseri

ANTALYA (İHA) 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildiği 1993 yılından bu yana kutlanan 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında konser düzenledi. Varyant seyir terası, Olbia Kent Meydanı, Boğaçayı, Lara Düden Park ve Düden Şelalesi’nde konserler gerçekleşti. Günün anlam ve önemine vurgu yapmak adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası Boğaçayı’nda konser verdi. Orkestra, seslendirdiği marşlar ve şarkılarla vatandaşları keyifli saatler yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü de konserlerin düzenlendiği alanlarda vatandaşları bilgilendirmek adına stant açtı. Stantlarda vatandaşlara su tasarrufunun önemini içeren broşürler ve bataryalar için su tasarrufunu sağlayan aparatlar dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.