Zeytinköy adı istismar ediliyor

ZEYTİNKÖYSPOR Kulübü Başkanı Hüseyin Hakikat, Zeytinköy adının sürekli uyuşturucu ile anılmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, “Biz temiz gelecek için kulüp kurduk. Dün sırtımızı reklam amaçlı sıvazlayanlar bugün ortada yok. Ben kulüp başkanıyım ama yoklukta sporcuların elbiselerini yıkayacak deterjan bulamıyorum" dedi.

02 Aralık 2016 Cuma 12:35
Zeytinköy adı istismar ediliyor
4 yıl önce kendisi gibi spora gönül veren birkaç isimsiz kahramanla spor kulübünü kurduklarını ifade eden Hüseyin Hakikat, kurulduğu yıl 2. Amatör Küme'de mücadele etmeye başladıklarını söyledi. Hakikat, "2 yıllık mücadeleden sonra üçüncü yıl şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye çıktık. Alt yapıya önem vererek, U11 takımını kurduk. Bu yıl 1. Amatör Küme, U11 Ligi ile U19 Ligi'nde mücadele edeceğiz" diye konuştu.



Kulüp Başkanı Hakikat, temellerini attığı Zeytinköyspor'un tek amacının Türk sporuna başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söylerken, kuruluş aşamasında kendisine destek verenlerin şimdi ortalarda görünmediğini belirtti. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir'e övgü yağdıran Hüseyin Hakikat, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bize sadece Sinan müdürüm maddi ve manevi yardımcı oluyor. Kulüp binamız yok. İdman sahamız yok. Sponsor yok. Bizi reklam aracı olarak kullandılar. Zeytinköy, adı istismar edilecek bir yer değil. Biz temiz gelecek için kulüp kurduk. Dün sırtımızı reklam amaçlı sıvazlayanlar bugün ortada yok. Ben kulüp başkanıyım ama yoklukta sporcuların elbiselerini yıkayacak deterjan bulamıyorum."

Son Güncelleme: 02.12.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.