Vali yardımcısından terör çıkışı

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Çiçekleri Soldurmayalım Projesi'nin sertifika töreninde konuşan Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, "Tasmalı köpekler, bazı terör olaylarıyla Türkiye'nin hamleler yapmasını engellemeye çalışıyor" dedi.

13 Aralık 2016 Salı 10:23
Vali yardımcısından terör çıkışı
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün risk altındaki çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkanı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla başlattığı 'Çiçekleri Soldurmayalım' projesi meyvelerini vermeye başladı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nün dezavantajlı çocuklar içerisinden mesleğe uygun olanların seçimi sonrası oluşturduğu gruba yönelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki atölyede, 'fayans, seramik ve karo döşemecisi' mesleki eğitim kursunu tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.



Sertifika törenine katılan Antalya Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, İstanbul'daki terör eylemenin canlarını yaktığını söyledi. Anadolu'da bazı köylerde tavukların fazla uzaklaşmaması için ayaklarına eski terlik bağlandığını belirten Ece, bu yöntemle tavukların bulunduğu alandan uzaklaşmamasının sağlandığını kaydetti. Vali Yardımcısı Ece terör örgütünü kast ederek, "Tasmalı köpekler bazı terör olaylarıyla Türkiye'nin hamleler yapmasını engellemeye çalışıyor. Ama burada örneğini gördüğümüz gibi bir yandan genel idare, bir yandan yerel idare ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada olursak bizi kimse 'terlikli tavuk' yerine koyamaz. Allah'ın izniyle biz uluslararası yarışımızı layıkıyla yaparız" dedi.

239 GENÇ MESLEK EDİNDİ
Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da imeceyle yürütülen projenin insana yapılan bir yatırım olduğunu söyledi. 239 gencin kurs kapsamında meslek edindiğini açıklayan Uzunkaya, gençlerin kendilerine verilen bu değeri boşa çıkarmayacaklarına inandığını kaydetti. Gençlerin her türlü suça ve suç alanına açık olduğunu anlatan Uzunkaya, "Çocukları topluma kazandırmakta eksik kaldığımızda birbirleri onları sömürür ve suça iter. Çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalıyız" dedi.

YENİ KURSLAR AÇILDI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise risk altında bulunan çocuklara verilecek eğitimin geleceğe ışık olacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı. Protokol üyeleri yeni açılan aşçı yardımcısı, konaklama ve seyahat hizmetleri ön büro elemanı, pastacı yardımcısı ile saç bakımı ve yapımı kursunun kurdelesi kesti. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.