Sigara, alkol ve kumara karşı pedal çevirdiler

Serik'te ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sigara, alkol ve kumara karşı bisiklete bindi.

04 Mart 2015 Çarşamba 10:55
Sigara, alkol ve kumara karşı pedal çevirdiler
Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Yeşilay Haftası dolayısıyla bisiklete binme etkinliği düzenlendi. Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'nin de katıldığı etkinlikte öğretmen ve öğrenciler, okul bahçesi ve eski belediye binası arasında bisiklet turu yaptı. 'Sigaraya, alkole ve kumara hayır', 'Sağlıklı nesiller için sigaraya, alkole, uyuşturucuya sen de dur de' sloganları atılan bisiklet turu sonunda, Antalya Yeşilay Cemiyeti tarafından kurulan stantta sigara içenlere yönelik ölçüm yapıldı.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu, etkinliğin farkındalık yaratmak açısından önemli olduğunu belirtirken, kötü alışkanlıkları 'hayır' dediklerini aktardı.
 

Son Güncelleme: 04.03.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.