Mezarlıklara bayram ziyareti

Antalya'da, Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçi akınına uğradı.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 13:43
Mezarlıklara bayram ziyareti
Ramazan Bayramı'na bir gün kala Antalya'da vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mezarlığın yolunu tuttu. Mezarlık önündeki çiçekçiden çiçek alan Antalyalılar, yakınlarının mezarlarını temizleyip dua etti. Yoğunluğun yaşandığı Uncalı Kent Mezarlığı'nda yaşlılar için tekerlekli sandalye ve sürekli ring halinde bulunan golf araçları ziyaretçileri yakınlarının kabirlerine taşıdı. Şehitliklerde de annelerin gözyaşları hakimdi.

Oğlu Ergün Bilgiç'in 19 yıl önce Hakkari'de şehit düştüğünü dile getiren 67 yaşındaki Fatma Bilgiç, "Oğlumu vatana şehit verdim. Gerekirse evlatlarımı yine şehit veririm. Ama herkesin şehitlere sahip çıkmasını istiyorum" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi şehrin bir diğer mezarlığı olan Kurşunlu Mezarlığı'na her saat başı ücretsiz ulaşım hizmeti verdi.  

Son Güncelleme: 28.07.2014 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.