MASMO üyelerine bilirkişilik eğitimi

MANAVGAT Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (MASMO) tarafından üyelerinin mesleki bilgilerini artırmak amacıyla bilirkişilik eğitimi kursu düzenlendi.

06 Aralık 2016 Salı 10:47
MASMO üyelerine bilirkişilik eğitimi
MASMO tarafından düzenlenen ve 2 gün boyunca yoğunlaştırılmış kursa katılan MASMO üyelerine 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Yıldırım Taylar, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku İnsan Kaynakları Danışmanı Ömer İlker Güven ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Dilek Öz eğitim verdi.

Eğitimde alacak, istihkak, menfi tespit, öz varlık tespiti, itirazın iptali, şirket birleşmelerinde bilirkişilik, kayyum atanması ve kayyumun görev ve sorumlulukları ve tasfiye, asıl işveren - alt işveren ilişkisi ve muvazaa, iş sözleşmesinin varlığı, iş sözleşmesinin feshi ve sonuçları süreli fesih ve işe iade, zamanaşımı süresi, ibraname, hizmet tespiti, iş kazası- meslek hastalığı, vergi incelemesinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve örnek rapor incelemesi, dilekçe yazma teknikleri, vergi kaçakçılığı suçları, güncel yargı kararları, vaka incelemesi, ceza mahkemelerinde görülen vergi suçları, sahte ve muhteviyatı itibarı ile yanıltıcı belge düzenleme, defter ve belge ibraz etmeme, vergi suçunu ortadan kaldıran faktörler, bilirkişi incelemelerinde yanılgıya düşülen konular, dosya inceleme teknikleri ve rapor yazma teknikleri konuları işlendi.

MASMO Başkanı Nezih Özgenç, "Üyelerimize yönelik bilirkişilik eğitimi kursunu düzenledik. Üyelerimizin bu konular hakkında bilgi düzeylerini artırarak kurstan istifade etmelerinden mutluluk duyduk. İzmir'den gelen konuklarımız bu kursa gelerek bilgilerini üyelerimizle paylaştı" dedi. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.