Kırcami'de mutlu son

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yurt dışında olması nedeniyle meclise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz başkanlık yaptı. Kocagöz gündem maddelerine geçmeden önce kısa bir konuşma yaptı.

13 Mart 2015 Cuma 18:32
Kırcami'de mutlu son
Gündemin 6. maddesi olan ve 30 yıldır çözülemeyen Kırcami sorunu ise mecliste oy çokluğuyla kabul edildi. Kocagö, partilere Kırcami ile ilgili söz hakkı verdi. CHP Grup Sözcüsü Ruhi Beşiktaş, söz hakkını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a verdi. Uysal, "Belediye meclisimizdeki plan kararları ve büyükşehir meclisindeki plan kararları neticesinde, Kırcami bölgesi ile ilgili 18 uygulaması yapacak bir duruma geldik. Halkımızın 30 yıldır sıkıntı yaşadığı ve çocuğunun çoluğunun umut bağladığı yer olan Kırcami bölgesinde bir noktaya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Değinmek istediğim bir konu daha var. Kırcami'de yer alan tarım alanlarının imara açılmasının yanlış olmasına katılıyoruz. Orada yapılan tarımın da kamu yararına olmadığına ve insan yararına olup olmadığını zannederim herkes anladı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kırcami'ye ve Antalya'ya hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli ise Kırcami sorununun 30 yıldır çözülemediğini belirterek, imar planının hızlı bir şekilde tamamlanması için ellerinden gelen desteği meclislerde sunduklarını söylediler.
 

Son Güncelleme: 14.03.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.