'Engelsiz 2' yelkenlisi suya indi

Alanya'da başlatılan 'Hayata Yelken Aç' projesi kapsamında üretimi yapılan ikinci 'paralimpik yelkenli' suya indirildi.

10 Mart 2015 Salı 16:21
'Engelsiz 2' yelkenlisi suya indi
Alanya Belediyesi'nin yürüttüğü 'Hayata Yelken Aç' projesi kapsamında işadamı Numan Gümrükçüler tarafından hibe edilen engelli sporcuların kullanacağı 'Engelsiz 2' adlı yelkenli, Alanya Marina'ya getirildi. 2.4 MR sınıfı yelkenli, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül'e teslim edildi.

'DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın engelli bireylerin özgürce spor yapabilecekleri bir kent halini aldığını söyledi. Geçen günlerde gerçekleştirilen Özel Sporcular Bölge Yüzme Yarışları'nın bunun en güzel örneği olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, "İlçemizde ikamet eden sporcular öncelikli olmak üzere özel sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

'ENGELSİZ SPOR KENTİ OLACAĞIZ'
Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de paralimpik sporculara verdiği destekten dolayı işadamı Gümrükçüler'e teşekkür etti. Alanya Belediyesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) işbirliğinde üçüncü yelkenli için de çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Yüksel, "Alanya Belediyesi olarak engelsiz kent çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Alanya, engelsiz bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.03.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.