Çocukları ölen aile: Adalet istiyoruz

ANTALYA'da, 16 Nisan 2014 tarihinde sokakta oynarken komşularına yemek getiren belediye aracının altında kalarak yaşamını yitiren 2 yaşındaki Behlül Uğraş'ın ailesi, sürücünün tutuklanmamasına isyan ederek, "Adalet istiyoruz" dedi

20 Nisan 2016 Çarşamba 12:36
Çocukları ölen aile: Adalet istiyoruz
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 16 Nisan 2014'te Kızıltoprak Mahallesi 900'üncü Sokak'ta ihtiyaç sahibi bir aileye aşevinden yemek gönderdi. Yemeği teslim eden görevliler, daha sonra Mehmet K.'nin (46) idaresindeki aşevine ait 34 FU 40 plakalı yemek dağıtım aracıyla gitmek için hareket etti. Araç, aynı sokakta oturan Mehmet Uğraş'ın oğlu Behlül Uğraş'a çarparak ölümüne neden oldu. Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet K., ifade işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yargılama sonunda 2 yıl hapse mahkum edilen Mehmet K., denetimli serbestlikten yararlanarak bırakıldı. 



Tam iki yıl önce bugün oğlunu kaybeden baba Mehmet Uğraş, araç sürücüsünün serbest bırakılmasına isyan etti. Sürücü Mehmet K.'nın kaza yerinde yapılan keşif sırasından mahkeme ekibini yanlış yönlendirdiğini ileri süren Mehmet Uğraş, "Olay anlatıldığı gibi olmadı. Oğlum eşimin arkasın dışarıya çıkmış. Yemek dağıtım aracının şoförü de elindeki cep telefonuyla oynayarak hareket etmiş. Bunu gören ve mahkemede tanıklık eden insanlar var. Buna rağmen oğlum kusurlu bulunmuş. Ben Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Bize yardım etsinler. Maddi, manevi gücümüz kalmadı. Tazminat davası açtık. Ancak, görünen o ki, bu da sonuçsuz kalacak. Adalet istiyoruz" dedi. 



Anne Sabahat Uğraş ise acısını 8 yaşındaki Kezban, 7 yaşındaki Sudenaz, 4,5 yaşındaki Mertcan ve 8 aylık Eylül ile gidermeye çalışıyor. Anne Uğraş, maddi olarak devletten destek beklediklerini de söyledi.

Son Güncelleme: 20.04.2016 22:47
Anahtar Kelimeler:
Adalet Istiyoruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.