Aksu'da enerji konuyu masaya yatırıldı

Aksu’da elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için istişare toplantısı düzenlendi. Muhtarlar ile Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerinin buluştuğu toplantıya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de katıldı. Her iki tarafı da dinleyen Başkan Şahin, “Sorunları dinledik, biz belediye olarak neler yapabiliriz, bizim için önemli olan bu” diyerek başta abonelikler konusunda yapılan girişimleri paylaştı.

04 Mart 2015 Çarşamba 14:39
Aksu'da enerji konuyu masaya yatırıldı
Aksu’da muhtarların Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerine sorunlarını tek tek iletmeye çalışmalarına son vermek için toplantı düzenlendi. Bütün muhtarların davetli olduğu toplantıya Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin katıldı. Muhtarlar; başta aydınlatma direkleri olmak üzere, sarkan elektrik tellerini, fırtına sonrası yanmayan sokak lambalarını, ağaç direkleri ve ulaşılamayan 186’yı şikayet etti. Tek tek tüm talepleri dinleyen Aksu İşletme Şefi Özlem Çetin Okyay, EPDK’nın getirdiği yükümlülükler nedeniyle yaşanan sorunları dile getirdi. Muhtarların taleplerini not alan Okyay, sorunların giderilmesi için çalışmalar yapılacağını vurguladı. 186’ya ulaşılamaması konusuna da açıklık getiren Okyay, belediye başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar için özel hizmet verildiğini, bu kişilerin araması halinde öncelik tanındığını aktardı.

Her iki tarafı da dinleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise dile getirilen konularla ilgili belediyenin ne yapabileceğinin araştırılacağını ve konuların takipçisi olunacağını aktardı. 

Son Güncelleme: 04.03.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.