MASTERCHEF yarışmacılarının katıldığı mağaza açıldı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, bayii ağını genişletmeye devam ediyor. Hayatı kolaylaştıran yardımcılarıyla ''Oh Be Profilo Varmış'' dedirten Profilo’nun yeni bayisi Çetinbaş Dayanıklı Tüketim Malları, Antalya’nın parlayan yıldız ilçesi Kepez’de 30 Haziran Perşembe günü gerçekleşen açılış etkinliğiyle tüketiciyle buluştu.

01 Temmuz 2022 Cuma 14:59
MASTERCHEF yarışmacılarının katıldığı mağaza açıldı

 Antalya’nın en büyük Profilo deneyim mağazası 

Açılışa Profilo Türkiye Satış Direktörü Mustafa Işkıncı, Profilo Türkiye Batı Anadolu Satış Bölge Müdürü Hakan Gür, Ticari Pazarlama Müdürü Noyan Ekim, Profilo Dayanıklı Tüketim Malları Kepez Bayisi sahibi Mahmut Çetinbaş ve sevilen yarışma programı 'MasterChef' finalistlerinden Milhan Erdem, Araz Aknam ve Dilara Başaran’ın yanı sıra ve pek çok davetli katıldı. 375 metrekarelik alanıyla Antalya’nın en büyük Profilo deneyim mağazası olma özelliğinde sahip olan Çetinbaş Dayanıklı Tüketim Malları bayisi şehrin ticari faaliyetine katkıda bulunmayı da hedefliyor.

MasterChef’ler “Oh be Profilo Ankastre Fırın varmış” dedi

Sevilen TV yarışması MasterChef finalistlerinin renk kattığı açılışta şefler hünerlerini de sergilediler. Profilo Ankastre Fırın’ın 3D sıcak hava pişirme programı ile aynı anda farklı yemekleri tatlarını birbirine karıştırmadan pişiren MasterChef finalistleri, hazırladıkları yemekleri davetlilere ikram ettiler.

Son Güncelleme: 01.07.2022 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.