ATSO'dan 'Ar-Ge ile Kazanmak' semineri

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, oda üyesi KOBİ'lere destekler konusunda danışmanlık hizmeti vermek amacıyla kurulan KOBİ ve Yatırım Destekleri Müdürlüğü ile AKİŞMER Teknoloji Transfer Merkezi işbirliğinde 13 Aralık Salı günü 'Ar-Ge ile Kazanmak' adlı seminer düzenleneceğini belirtti.

09 Aralık 2016 Cuma 15:03
ATSO'dan 'Ar-Ge ile Kazanmak' semineri
Davut Çetin, ATSO Meclis Salonu'nda 10.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek toplantının tüm üyelerin katılımına açık ve ücretsiz olduğunu belirtti. Başkan Çetin, “Bu seminerin KOBİ'lerin rekabet güçlerini artırıcı katma değeri yükseltmeyi hedefleyen projeler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Seminerin öğleden sonra yapılacak bölümünde desteklere başvuru süreci ile ilgili proje yazarken dikkat edilecek hususların aktarıldığı bir eğitim çalışması yapılacak. İşini geliştirmek isteyen tüm üyelerimizi seminere katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Davut Çetin, seminere katılmak isteyen üyelerin, ATSO bünyesindeki Kobi ve Yatırım Destekleri Müdürlüğü ile irtibat kurmalarını belirtirken, ATSO'nun web sayfasından da seminerle ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceklerini aktardı. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.