Akdeniz Üniversitesi'ne Makedonya'da büyük ilgi

AKDENİZ Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteleri Birliği (KÜNİB) tarafından, 14-15 Mart tarihlerinde düzenlenen KÜNİB 2015 Üsküp Eğitim Fuarı'na katıldı.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:27
Akdeniz Üniversitesi'ne Makedonya'da büyük ilgi
Akdeniz Yükseköğretim Kurulu, Ekonomi Bakanlığı ve Study in Turkey tarafından desteklenen fuara, Türkiye'den 53 üniversite katıldı. KÜNİB Eğitim Fuarı'nda Akdeniz Üniversitesi'ni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Akıncı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Altuğ Erkan ve Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Deniz Öztürk temsil etti.

Türkiye'de eğitim almak isteyen Makedon öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı (AKUS) ile Akdeniz Üniversitesi'nin ve üniversitedeki derece programlarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.