Türkçe öğretmeni kansere yenik düştü

Burdur’un Bucak ilçesinde Türkçe öğretmeni Havva Çin, 2 yıldır mücadele ettiği ilik kanserine yenik düştü. Öğrencileri tarafından çok sevilen öğretmenin hayatını kaybetmesi okulunda büyük üzüntüye neden oldu.

09 Şubat 2022 Çarşamba 11:18
Türkçe öğretmeni kansere yenik düştü

ANTALYA (İHA) -
Bucak ilçesindeki Hüseyin Türker Ortaokulu’nda 7 yıldır Türkçe öğretmeni olarak gören yapan Havva Çin (32), iki yıl önce ilik kanserine yakalandı. İki çocuk annesi genç kadın, 2 yıldır mücadele ettiği kansere dün yenik düşerek hayatını kaybetti. Öğrencileri tarafından çok sevildiği öğrenilen Çin'in okul bahçesinde küçük bir sera yaparak burada ürün yetiştirip ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı öğrenildi. Çin’in ölüm haberi okul yönetimi, meslektaşları ve öğrencilerinde büyün üzüntüye neden oldu. Çin'in cenazesinin bugün Bucak Hacı Sarılar Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.