Sanayi kooperatifleri ve BAKA'dan ATSO'ya ziyaret

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Yeşil Sanayi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu, Akdeniz Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen'i ağırladı.

08 Nisan 2015 Çarşamba 11:38
Sanayi kooperatifleri ve BAKA'dan ATSO'ya ziyaret
Sanayi sitelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Davut Çetin, kendisinin de sanayinin içersinden gelen bir işadamı olarak sıkıntıları yakından bildiğini dile getirdi. Antalya'da sanayi esnafının en büyük probleminin kalifiye eleman ve çırak bulmak olduğunu vurgulayan Davut Çetin, "Bu sorunun çözümü için eğitim sisteminde değişiklikler olmalı. Gençler turizm sektöründe daha az paralara sezonluk çalışmayı, sanayide çalışmaya tercih ediyor. Gençlere geleceklerini sunan sanayi sitelerinin önemi iyi anlatılmalı" dedi.

Başkan Çetin daha sonra BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ve BAKA Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek'i kabul etti. Görüşmede ağırlıklı olarak ATSO çalışmaları ve EXPO 2016 ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. İlk olarak ATSO'nun BAKA desteğiyle yürüttüğü 'Kırsal Kalkınma Projesi'yle ilgili bilgi veren Çetin, "Bu proje ile 500 otelle 500 köyü buluşturmayı hedefliyoruz. ATSO olarak bir köyle odamızı eşleştirerek projeye de öncülük edeceğiz" ifadelerini kullandı. ATSO çalışmalarının ardından EXPO 2016'nın ilerleyişini anlatan Başkan Çetin, EXPO'nun Antalya'ya hem altyapı hem de prestij açısından çok şey katacağını söyledi.

Son Güncelleme: 08.04.2015 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.