Mülkiyeliler Kemer'de buluştu

ANKARA Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin (Mekteb-i Mülkiye) kuruluşunun 157'nci yılı dönümü Kemer'de Mülkiye mezunlarının katılımıyla kutlandı.

09 Aralık 2016 Cuma 14:08
Mülkiyeliler Kemer'de buluştu
Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin kuruluşunun 157'inci yılı dolayısıyla Kemer'deki Crystal De Luxe Otel'de tören düzenlendi. Kutlama programına 50'ye yakın mülkiye mezunu ve ailelerinin yanı sıra Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve ailesi katıldı. Canlı müziğin yanı sıra Küba Dans Grubu'nun gösterisiyle renklenen gecede, 157'nci yıl dönümü pastası kesildi. Katılımcılara plaket verildi.

Kendisi de Mülkiye mezunu olan Crystal De Luxe Otel Genel Müdürü Ali Osman İlhan, "Değerli büyüklerimizi ve yeni mezun arkadaşlarımızı burada ağırlamak beni gerçekten duygulandırdı. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.