Kreş öğrencileri Atatürk Evi'nde

DÖŞEMEALTI Belediyesi Ekolojik Kreşi'nde kalan çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

10 Kasım 2017 Cuma 10:09
Kreş öğrencileri Atatürk Evi'nde

Döşemealtı Belediyesi tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Ekolojik Kreş öğrencileri Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Evi ve Müzesi'ni gezdi. Atatürk'ün kullandığı şahsi eşyalarını yakından görüp inceleyen öğrenciler, öğretmenlerinden bilgi aldı. Ekolojik Kreş öğrencileri Atatürk'ü ve Antalya'ya gelişinin anlatıldığı kısa filmi izledi. Öğrenciler, Ulu Önder'in kente gelişinde kullandığı çatal kaşığa, ayakkabısından yatağına kadar birçok kişisel eşyasını görme imkanı buldu. Minikler ayrıca eski paralar ile Türkiye'de ve diğer ülkelerde kullanılan Atatürk fotoğraflı pul koleksiyonlarını da inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.