Korkuteli KMİOSB toplantısı yapıldı

KORKUTELİ Mermer İhtisas Organize Sanayi'nin Bölgesi (KMİOSB) ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Münir Karaloğlu'nun başkanlığında yapıldı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 11:43
Korkuteli KMİOSB toplantısı yapıldı
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ATSO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, ATSO yönetim kurulu üyesi Ethem Tayfun Kavukcu, ATSO meclis üyeleri Mustafa Karaman, Yusuf Top, Mızrab Cihangir Deniz, İbrahim Emirdar, Eşref Demirörs, Raşit Tabaklar, Özkan Işıldar ile Murat Ülger katıldı.

Toplantıda KMİOSB Müteşebbis Heyeti Başkanı, Başkan Vekili, KMİOSB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimi yapıldı. Vali Münir Karaloğlu’nun Müteşebbis Heyet Başkanı seçildiği toplantıda, Başkan Vekilliğine ATSO Başkanı Davut Çetin seçildi. Yönetim Kurulu ise Davut Çetin, Mustafa İssi, Ömer Dinç, Eşref Demirörs, Mızrab Cihangir Deniz’den oluştu. Denetim Kurulu’na Tayfun Ethem Kavukcu ve İbrahim Emirdar seçildi.
Toplantı sonrasında yönetim kurulu kendi içerisinde yaptığı seçimle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne de Mustafa İssi’yi seçti. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.