Kemer lavanta kokacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kemer Belediyesi işbirliğinde Gedelme Yaylası’nda lavanta bahçesi oluşturuldu. Çalışmayla, Kemer'de turizmin çeşitlendirilmesi, yerli ve yabancı misafirlere yeni ziyaret alanları açılması amaçlanıyor.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 16:03
Kemer lavanta kokacak

ANTALYA (İHA) - 
Son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarından lavanta bahçeleri, görsel güzellikleriyle her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi de turizmin göz bebeği Kemer’de lavanta bahçesi kurulması için ilk adımı attı. Kemer Belediyesi ile ortak geliştirilen proje çerçevesinde ilk fidanlar toprakla buluştu.

“Ziyarete açılacak”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda Gedelme Yaylası’na bin 500 adet lavanta fidanı dikildi. Gelecek günlerde çiçeklerin açmasıyla lavanta bahçesi ilk ziyaretçilerini ağırlamaya hazır hale gelecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen ve dikimi gerçekleştirilen lavanta fidanlarının bakımını ise Kemer Belediyesi gerçekleştirecek.

Anahtar Kelimeler:
Kemer Lavanta Kokacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.